Det här händer i parken

Helgprogram

På helger har vi matning i Vilda delen och matrunda på Lantgården.

Lördag
12.30 Information och matning av persisk leopard
14.30 Matrunda på Lantgården

Söndag
12.30 Information och matning av amurtiger
14.30 Matrunda på Lantgården

Aktiviteterna ingår i entrépriset.

Programmet genomförs i samarbete med: 

December

Julbord

10 December -fåtal platser kvar

Boka

Julmarknad
3 december

Julmarknad på Nordens Ark med lokala produkter och utställare, 10.00 - 15.00. Tomten finns på plats och tar emot önskelista från barnen. Tunnbrödsbakning, försäljning av honung från våra egna bin, lotteriförsäljning och mycket annat.
Fri entré till vår julmarknad.

Jullunch i Varghuset
4 december - Fullbokad

Jullunch i Varghuset
11 december

Har du någonsin ätit julmat med vargar? Nu har du chansen. Nordens Ark bjuder på en mindre julbuffé i Varghuset. I priset ingår entré till djurparken så ni kan besöka djuren i samband med lunchen. Julbuffén är uppdukad i den mysiga miljön i Varghuset, det är fårskinnsplädar på bänkarna, levande ljus på borden och utanför smyger vargarna runt. Det står en mindre julbuffé uppdukat med delikatesser och specialiteter från Norra Bohuslän.

Boka Här

Julafton
24 december

Parken är öppen 10.00-14.00

Jullovsprogram
25 december - 8 januari

Matning i Vilda delen och matrunda på Lantgården alla dagar under jullovsprogrammet.

Tipspromenad
25 december

Njut av härlig söndag med familjen, vänner och bekanta och ta en skön, och förhoppningsvis lärorik promenad i fin miljö. Tipspromenaden kostar 20 kr per svarskort och löses i entrékassan på hotellet, fina priser utlovas. Rätt svar och vinnare meddelas på vår hemsida samt på facebook på måndagen efter.

Promenaden går i Ekoparken, ett skogs- och naturområde utanför själva djurparken. Entré till Nordens Ark behöver inte lösas för att gå tipspromenaden men vill du besöka djurparken får du lösa entré.