Julmarknad på Nordens Ark

Gammaldags julmarknad i Ladan vid hotellet. Nordens Arks julmarknad är en årlig tradition sedan 25 år tillbaka. Kom och ta del av den gemytliga stämningen i Ladan när du strosar runt bland ett 30-tal utställare. Här finner ni gott till julbordet från matproducenter i närheten, och klassiskt hantverk, honung, textil, slöjd och mycket mer. Skulle du bli hungrig har vi tunnbrödstältet där du kan köpa nybakade tunnbröd och nygrillad korv. Fika, smörgåsar och lunch har vi i hotellets restaurang. Glögg och pepparkakor finns till försäljning.

Tomten kommer och tar emot barnens önskelistor. Lysekils ryttarförening erbjuder ponnyridning och vi har en musikklass från Uddevalla som framför julsånger utomhus. Passa på att köpa gran. Vi har både kungsgran och röd gran till försäljning från Stensjö gård. För varje såld gran får Nordens Arks Vänner 100 kronor. 

Det är gratis entré och parkering till julmarknaden.

🔺Västerskolans musikklass uppträder klockan 11.30 samt 13.30 vid hotellet.
🔺Tomten och tomtemor finns på plats och tar emot barnens önskelistor.
🔺Innovatum Science Center finns på plats hela dagen med kluriga prylar från sin butik. Det kommer även finnas möjlighet besökarna att delta i en rolig aktivitet med små robotar som går att programmera till att utföra spännande uppdrag.
🔺Lysekils ryttarförening erbjuder ponnyridning. (50kr)
🔺Vinterpäls och spår i snön. Information om spår och vinterpäls hos några av våra djur.
🔺Föreläsning om "Den vilda renen" -Hotad i världen - Utrotad i Sverige. Skolsalen klockan 12 samt 14. Föreläsningen är kostnadsfri.

Passa på att besöka parken till specialpris denna dag. Vuxna 100 kr (ord. 250 kr) Barn 50 kr (ord.100 kr).