Välkommen till bords

Öppettider 

Hotellets café               10.00 - 17.00

Hotellets restaurang     11.30 - 15.00

Varghuset                    11.00 - 15.00 helger fram till midsommar därefter varje dag till och med 12 augusti

Utbudet i Nordens Arks restauranger varierar beroende på säsong och våra kockar arbetar med närproducerad mat och de bästa råvarorna från våra lokala producenter. Vi strävar efter att servera svenskt och närproducerat kött, där god djurhållning och korta transporter garanteras, samt MSC-märkt fisk för att bidra till ett uthålligt fiske. Vi är också noga med ekologiska och etiskt märkta varor av exempelvis te och kaffe, och erbjuder helt palmoljefria produkter. Detta för att inte riskera att bidra till skövling av regnskog.  

KustCharken, Fisk Idag, Dalspira, Hoffrekullen, Wideum Gård, Fristorp, Inlands Bryggeri och Klevs Gård är några av de lokala leverantörer som vi samarbetar med. 

Stora delar av vår mat är gluten och laktosfritt. 

Är du intresserad av att boka middag för ett sällskap, kalas eller bröllop är du välkommen att kontakta oss på 0523-795 46 eller bokning[at]nordensark.se.

Medhavd mat eller fika?

Medhavd mat går bra att äta i Varghuset förutsatt att det inte sker någon servering där. Grillning är inte tillåten inne i parken. Däremot är du mer än välkommen att använda grillen vid lekplatsen. Ta med kol eller engångsgrill.