De hotade djuren behöver Din hjälp - bli fodervärd

Som fodervärd för ditt favoritdjur på Nordens Ark ger du ett direkt stöd till arten i parken. Ditt bidrag går bland annat till kostnaderna för mat, veterinärvård och inhägnader. Du väljer själv hur lång tid du vill vara fodervärd.

Alla som tecknar fodervärdskap för ett helt år får sitt namn vid djurhägnet i parken samt på Nordens Arks hemsida under den tiden. Vår medlemstidning Arket ingår samt en digital ”stämpel” som kan användas på hemsidor, i sociala medier, på trycksaker med mera. Du får också 10 % rabatt i butiken och på hotellet vid bokning av enkel- och dubbelrum mot uppvisande av medlemskortet.

Alla är välkomna att bli fodervärdar; privatpersoner, vänner, föreningar och andra grupper. Vi har delat in fodervärdskap i fyra olika kategorier, där du kan välja den kategori som passar dig/er bäst. 

Följande kategorier kan du välja mellan

Brons

100 kronor i månaden eller 1200 kronor om året. Som bronsvärd får du ett fint diplom, samt inbjudan till fodervärdarnas dag varje år.

 

Silver

150 kronor i månaden eller 1800 kronor om året. Som silvervärd får du ett fint diplom, två entrébiljetter till Nordens Ark samt inbjudan till fodervärdarnas dag varje år.

 

Guld

200 kronor i månaden eller 2400 kronor om året. Som guldvärd får du ett fint diplom, årskort för två vuxna på samma adress samt inbjudan till fodervärdarnas dag varje år.

Platina

500 kronor i månaden eller 6000 kronor för ett år. Som platinavärd får du ett fint diplom, årskort för två vuxna på samma adress, en inbjudan till fodervärdarnas dag varje år samt ett mäktigt möte för två personer vid ett tillfälle som ni bokar med oss.

För tecknande av fodervärdsskap fyll i detta formulär. När inbetalningen för ditt fodervärdskap kommit oss tillhanda skickar vi ut materialet.
För mer information kontakt Lotta Olofsson på 0523 - 795 90 eller nordensark[at]nordensark.se.

Ditt fodervärdskap gör skillnad!