Nu utvecklar vi verksamheten och bygger om i parken. Läs mer

Höst på Nordens Ark

Hösten är en fin tid på Nordens Ark. Temperaturerna blir svalare och djuren blir mer aktiva, och träden i lövskogspartierna sprakar av färger. Parken är öppen mellan 10-16 varje dag och på hotellet kan du köpa lunch och fika eller besöka vår butik. Under hösten har vi också spännande aktiviteter som höstmarknad och höstlovsaktiviteter.


Köp entrébiljett


Observera att i s
eptember 2022 påbörjar vi ett stort, spännande projekt som gör att det kommer att vara begränsad framkomlighet i delar av parken. Arbetet planeras vara helt klart till sommaren 2024. 

Läs mer


Yoga i Tigerhuset

Upplev ett yogapass utöver det vanliga! 

Höstlovsprogram på Nordens Ark

Välkommen till ett spännande höstlov bland djuren!

Jul på Nordens Ark

  •  Traditionell julmarknad lördag 3/12
  •  Adventsbrunch med morgonmys på Lantgården under adventshelgerna (bokning öppnar inom kort)
  •  Jullovsaktiviteter på Nordens Ark 22/12-11/1

Företag: Boka en stämningsfull upplevelse där ni avnjuter en 3-rätters julmiddag hos oss. Hör av er till oss via [email protected] eller 0523-795 46 så hjälper vi er. Minst 15 personer.
Upptäck parken på egen hand

Barn kan hyra våra fina ”upptäckarryggsäckar” för 50 kr och gå på upptäcktsfärd i parken. I ryggsäckarna finns allt man behöver för att upptäcka djuren och naturen.

I appen Nordens Ark hittar du guidade promenadslingor, spel och quiz bland djur, natur och kultur. Du kan också ladda ner och skriva ut vår bingobricka "Vilka djur såg du i parken?"

Vill du veta mer om vad som händer i Norra Bohuslän under säsongen, läs det digitala Besöksmagasinet från Sotenäs turistförening (klicka på bilden).