OBS! Viktig information för dig som besökare, med anledning av covid-19. Klicka här >

Höst på Nordens Ark

Hösten är en fin tid på Nordens Ark. Temperaturerna blir svalare och djuren blir mer aktiva, och träden i lövskogspartierna sprakar av färger. Parken är öppen mellan 10-16 varje dag och på hotellet kan du köpa lunch och fika eller besöka vår butik. Under hösten har vi också spännande aktiviteter som skördemarknad, getyoga, höstlovsaktiviteter och vår populära spökvandring. I november drar vi igång våra helgprogram igen. Kl 12.30 varje lördag och söndag fokuserar vi lite extra på något av djuren i parken. För detaljer kan du titta i vårt kalendarium på startsidan.

Varmt välkomna!
  

Barn kan hyra våra fina ”upptäckarryggsäckar” för 50 kr och gå på upptäcktsfärd i parken. I ryggsäckarna finns allt man behöver för att upptäcka djuren och naturen.

I appen Nordens Ark hittar du guidade promenadslingor, spel och quiz bland djur, natur och kultur. Du kan också ladda ner och skriva ut vår bingobricka "Vilka djur såg du i parken?"

 

Köp entrébiljett


Träden längs promenaden till Lantgården är särskilt vacker under senhösten. 

Vill du veta mer om vad som händer i Norra Bohuslän under säsongen, läs det digitala Besöksmagasinet från Sotenäs turistförening.