OBS! Viktig information för dig som besökare, med anledning av covid-19. Klicka här >

Julmarknad

Julmarknad 4 december

Gammaldags julmarknad i Ladan vid Nordens Arks hotell. Nordens Arks julmarknad är en årlig tradition. Kom och ta del av den gemytliga stämningen i och omkring Ladan när du strosar runt bland ett 30-tal utställare. Här finner ni gott till julbordet från matproducenter i närheten och klassiskt hantverk, honung, textil, slöjd och mycket mer. 

Tomtemor och tomtefar kommer på besök och kören Gospel of Joy sjunger stämningsfulla julsånger, och för den som vill hitta på något utöver det vanliga finns möjligheten att ta en mysig tur med häst och vagn.

Skulle du bli hungrig har vi ett mattält där du kan köpa nybakade tunnbröd. Fika, smörgåsar och lunch har vi i hotellets restaurang och för den som bara är lite fikasugen finns glögg och lussekatter till försäljning vid vårt serveringstält. 

Det är gratis entré och parkering till julmarknaden. Vill du även besöka parken, förboka gärna din biljett. 

Observera att eftersom många utställare finns inomhus i Ladan behöver personer 18 år och äldre visa upp vaccinationsbevis för att komma in i Ladan.

Du behöver INTE visa upp vaccinationsbevis för att besöka parken, eller hotellbyggnaden. Flera utställare finns också utomhus.
Vaccinationsbevis hämtar du på covidbevis.se. Det tar bara någon minut att skaffa med hjälp av mobilt bank-id.

Är du utställare och vill vara med på vår julmarknad? Det är för tillfället fullbokat men du kan anmäla dig som reservutställare. Anmäl dig här.

 

Program under dagen

10.00-16.00 Julmarknad med utställare i Ladan, tunnbrödsbakning och lotteriförsäljning m.m.

10.30-14.30 Häst och vagnkörning vid Glasskiosken 50 kr/p.p

10.30 Tomten gör entré med häst och vagn

10.45-15.00 Tomten finns på plats vid Grindstugan (nära sislarna) och tar emot barnens önskelistor 

11.00 Körsång utanför hotellet, Gospel of Joy

12.30 Dagens information i parken (Våtmarkshuset)

 

Med reservation för eventuella ändringar p.g.a. rådande omständigheter. Läs mer om vad vi gör i parken för att våra gäster ska få en trygg upplevelse.