Nu utvecklar vi verksamheten och bygger om i parken. Läs mer

Camp Nordens Ark

Denna lägerskola är på två dagar. Det är ett bra val för er som vill ha frihet att utforma ert eget kvällsprogram och ordna maten på egen hand. Övernattningen är av det enklare slaget och ni övernattar på vårt torp Gatemarken. Ni sover i en lada som är inredd med sovplatser. I torpet finns ett kök för enklare matlagning samt två toaletter med dusch. För er som önskar ordnar Nordens Ark mat och kvällsaktiviteter. Vi har ett grillhus samt bänkar och bord både ute och inne.

Ni spenderar första dagen med Nordens Arks egna lägerledare. Ni får lära er massor om de utrotningshotade djuren på Nordens Ark. Ni kommer också aktivt att få mata, berika och sköta om djuren i parken. Det är en dag fylld med spännande och lärorika upplevelser och höjdpunkter. På lägret kommer ni att uppleva saker som ingen vanlig besökare får möjlighet till. Under andra dagen har ni egen tid i hela parken och kan spendera dagen efter eget schema. Lägerskolan anpassas efter gruppens behov och ålder.

Det finns också möjlighet att välja till gruppaktiviteter med läromaterial att använda på egen hand under dagen, läs mer här.

Tid: 2 dagar, varav en dag med Nordens Arks lägerledare. Starttid 10:00 dag 1.
Ålder: Grundskolan och gymnasium.
Pris: 14 995 kr per grupp. Max 25 personer. Entré till parken ingår i priset. Priset gäller vardagar. Helgpriser vid förfrågan. Vi ser gärna 2-3 medföljande vuxna per klass.

Tillval

  • Kvällsvandring i den vilda parken efter att mörkret faller in. Vandringen är cirka 2 timmar. Pris: 3 295 kr/grupp.
  • Samarbetsövningar på vår samarbetsbana. Aktiviteten tar cirka 2 timmar. Pris: 3 295 kr/grupp
  • Matpaket, innehållande lunch, fika, middag, kvällsmat, frukost och lunch. 

Offertförfrågan

För mer information och bokning [email protected]rk.se.