OBS! Viktig information för dig som besökare, med anledning av covid-19. Klicka här >

Förboka ditt besök

För att undvika trängsel vid entrén och för att du ska känna dig trygg bokar du dina biljetter i förväg. Är du hotellgäst hos oss behöver du däremot inte förboka.

Så fungerar biljetten

Så fungerar biljetten

Tiden du väljer är din entrétid som är giltig i 30 minuter. Väljer du t.ex. kl. 12 så är din entrébiljett giltig mellan 12.00 och 12.30. Ni stannar så länge ni vill. Om ni kommer före eller efter er valda tid så kan vi inte garantera att det finns plats, eftersom vi släpper in ett begränsat antal besökare i parken. Observera att din bokade entrétid inte kan ändras efter kl 23.59 dagen innan bokad dag.

Medlemskort, rabatter eller övrig fribiljett

Medlemskort, rabatter eller övrig fribiljett

Du som medlem i Nordens Arks Vänner, ledsagare eller någon form av fribiljett förbokar också din entrébiljett. Dessa biljetter kostar ingenting och är endast giltiga tillsammans med ditt årskort/ledsagarbevis eller liknande. Du bokar för samtliga i ditt sällskap som har medlemskap, har du tex ett familjemedlemskap så bokar du en biljett för varje person i familjen. Observera att ditt medlemskort är personligt och kan inte lånas ut.

Av- och ombokning

Av- och ombokning

Du kan av- och omboka dina entrébiljetter med full återbetalning fram till 23.59 dagen innan bokad dag. Efter det görs inga återköp. Du kan själv ändra din bokning genom att klicka på ”Hantera köp” i ditt bekräftelsemejl. Du tar bort den biljett du vill ändra ur varukorgen och lägger sedan till en ny biljett med det datum/tid du vill ändra till. Behöver du hjälp med en av- eller ombokning, mejla till [email protected] och inkludera ditt ordernummer. Vi har inte möjlighet att hantera av- och ombokningar per telefon.

Köp entrébiljett