Fira höstlovet på Nordens Ark och träffa djuren

Den 28 september till 6 oktober och 26 oktober till 3 november har vi höstlovsprogram på Nordens Ark. Ladda gärna ner vår app för att guida er runt i parken. 

12.30 Dagens rovdjur

     - Måndag - pallaskatt
     - Tisdag - röd panda
     - Onsdag - information i Våtmarkshuset
     - Torsdag - snöleopard
     - Fredag - järv
     - Lördag - asiatisk vildhund
     - Söndag - amurtiger

14.30 - 16.00 Lantgårdsliv med klappbox hos våra kaniner

Höstlovspecial

Besök Nordens Ark på höstlovet och träffa de vilda djuren och lantraser samt bo på vårt trevliga hotell. I vårt höstlovspaket ingår entré till parken och övernattning med frukost. Ni får även njuta av lunch i en av våra öppna restauranger, Varghuset eller hotellrestaurangen, en av dagarna. Till kvällen ingår middag i hotellrestaurangen. Paketet går att boka torsdag, fredag och lördag, så passa på att njuta en en härlig och innehållsrik weekend. 

Boka här

Välkommen till bords

Dagens lunch serveras mellan 11.30 - 15.00 och caféet erbjuder fika fram till 16.00.

Helgerna 28 - 29 september och 5 - 6 oktober kan ni njuta av våffelbuffé, kokt korv med bröd, smörgåsar, kakor med mera i Varghuset. Ni kan även njuta av vår kvällsmeny 18.30 - 21.00 torsdag till lördag vecka 40.

Varghuset är öppet och serverar våffelbuffé, kokt korv med bröd, smörgåsar, kakor med mera 26 oktober till 3 november. Ni kan även njuta av vår kvällsmeny 18.30 - 21.00 den torsdag till lördag vecka 44.

Spökvandring

Den 26 oktober och 2 november är det dags för den årliga spökvandringen på Nordens Ark. Efter mörkrets inbrott beger vi oss ut på en spännande och kuslig vandring i den mörka parken med uppdraget att rädda hotade djur. Läs mer här.