Fest och kalas på Nordens Ark

Fyller du jämnt, ska gifta dig, planerar ett dop eller letar lokal för studentfirande eller nästa fest? Då är Nordens Ark ett perfekt ställe att vara på.

Den vackra naturen, de härliga lokalerna och den goda maten kommer göra din dag eller kväll till något alldeles extra. Vi hjälper dig att planera festen med mat, dryck, dukning och allt annat som hör till.
Restaurang Nordens Arks arbetar med ekologiska, kravmärkta och lokalproducerade råvaror. Vi serverar MSC-märkt fisk och svenska mejeriprodukter. Sedan 2015 köper vi lokalproducerat kött av Kustcharken. Vi har också lagt om våra inköpsrutiner med ambitionen att fasa ut produkter som innehåller palmolja ur vårt sortiment, och att den palmolja som förekommer är RSPO-certifierad. 

Hotell Nordens Ark erbjuder rum i olika storlekar med en utsökt frukostbuffé.

Det finns olika lokaler att välja på beroende på sällskapets storlek och vilken still arrangemanget ska ha. Tigerhuset har stora panoramafönster där du kan få syn på någon av våra amurtigrar alldeles utanför.
Vill du ha en mer gammaldags miljö har vi den anrika Mangården från 1727 eller Ladan som är den största timrade byggnaden i Bohuslän.

Förutom djuren i parken så finns det en vacker fruktträdgård och en scen.

Du är varmt välkomna att komma och titta på lokalerna, omgivningen och provsmaka den planerade middagen. För mer information och bokning kontakta oss på 0523-795 90 eller [email protected].

 


Fruktträdgården.


Zoolidenscenen.