Nordens Arks konferenspaket

Dagkonferens

Bas

Det perfekta paketet för er som enbart vill konferera och samtidigt göra skillnad. Paketet innehåller förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, entré till parken samt lämplig konferenslokal till en kostnad av 499 kr per person exkl. moms.

Nivå 1

Frukosten är det viktigaste målet på hela dagen. Starta konferensen på topp med vår mycket uppskattade frukostbuffé i restaurangen. Paketet innehåller även delarna i bas till en kostnad av 589 kr per person exkl. moms. 

Nivå 2

Utöver vårt baspaket och nivå 1 så får ni i detta paket den perfekta pausen i er konferens. Följ med en av våra guider ut i parken och lär er mer om våra röda pandor,
amurtigrar och manvargar, till en kostnad av 649 kr per person exkl. moms.

Nivå 3

Utöver innehållet i de övre paketen så får ni träffa en representant från vår ledningsgrupp som i ett inspirerande föredrag berättar hur ni är med och gör skillnad tack vare er konferens, till en kostnad av 749 kr per person exkl. moms.

Tillägg för konferenslokalen Tigerhuset är 1500 SEK per dag exkl. moms.

Offertförfrågan dagkonferens

Helpension

Bas

Det perfekta paketet för er som enbart vill konferera och samtidigt göra skillnad. Paketet innehåller för- och eftermiddagsfika, lunch, 3-rätters middag, övernattning i dubbelrum, frukostbuffé samt inträde till djurparken till en kostnad av 1 639 kr per person exkl. moms.

Nivå 1

Få det perfekta avslutet på er konferensdag. Ni möter guiden som tar er med på en eftermiddagsguidning i parken som sedan avslutas med en härlig middag på hotellet. Paketet innehåller även delarna i bas till en kostnad av 1 789 kr per person exkl. moms. 

Nivå  2

Som i nivå 1 så avslutar ni dagen med en fängslande guidning i parken, men istället för en middag i restaurangen får ni avnjuta en härlig grillbuffé hos våra tigrar eller vargar. Paketet innehåller även delarna i bas och nivå 1 till en kostnad av 2 099 kr per person exkl. moms. 

Nivå 3

Utöver innehållet i de övre paketen så välkomnas ni här av en säsonginspirerad brunch som serveras i vår restaurang och i ett inspirerande föredrag berättar en
representant från vår ledningsgrupp hur just ni är med och gör skillnad tack vare er konferens. Paketet kostar 2 799 kr per person exkl. moms. 

Konferenslokal tillkommer

Offertförfrågan helpension

Vi har flera bokningsbara guidningar och aktiviteter där ni får komma djuren nära och lära er mer om Nordens Arks bevarandearbete och djur.