OBS! Viktig information för dig som besökare, klicka här >

Nordens Ark söker djurvårdare till amfibieavdelningen för säsongsarbete på heltid

Vi söker dig som har fokus på djurens bästa och besökarens upplevelse. Du ska ha ett brinnande intresse av att arbeta med amfibier, insekter, reptiler och fiskar.

Arbetet är förlagt till den tid på året då vår verksamhet är som mest hektisk. Det krävs att man är flexibel och snabbt kan hantera olika situationer, men samtidigt vara stabil och behålla lugnet i pressade lägen. Du ska kunna arbeta självständigt, ta initiativ och vara ordningsam.

Utöver att förmedla kunskap om djuren till våra besökare arbetar du med alla rutinmässiga moment inom djurhållning såsom utfodring, renhållning av anläggningar, provtagning och journalföring. 

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning inom djurhållning och B-körkort. Du bör ha erfarenhet av djurparksarbete och vara van att tala inför publik. Du behärskar både svenska och engelska, samt gärna ytterligare något språk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Skicka ansökan med personligt brev, meritförteckning och referenser till jobb[at]nordensark.se och märk mejlet i ämnesraden med DJURVÅRD AMFIBE.