Vi söker Servitriser och kioskpersonal till 2019-års högsäsong

Nordens Ark är en ideell stiftelse som arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid. Vi bedriver naturvård, uppfödning, forskning och utbildning samt arbetar med att sprida kunskap om biologisk mångfald. Djurparken är öppen årets alla dagar och besöks årligen av ca 120 000 personer. Med eget 90-konto står Nordens Ark under Svensk Insamlingskontrolls tillsyn och finansieras av gåvor, fondmedel, entréer, samarbetspartners, hotell- och konferens, restaurang samt utbildning.

För att trivas och lyckas i uppdraget på Nordens Ark utför du ditt arbete med stort engagemang, är självgående, planerar och driver frågor inom ditt ansvarsområde. Du är utvecklingsinriktad och initiativrik och trivs i en verksamhet där behov och förutsättningar kan växla snabbt. Du är duktig på att organisera och prioritera samt ser värdet i alla arbetsuppgifter, ingen uppgift är mindre värd och du tar ansvar för resultatet.  

Vi söker Servitriser och kioskpersonal

Övergripande syfte med tjänsten
Nordens Arks mål är att bevara och rädda hotade arter. För att nå dit måste vi inspirera och engagerar våra besökare till att delta i det arbetet. Vi tror att människor som får möta vilda djur och personal som brinner för den målsättningen får ett djupare intresse i att delta i det arbetet. I mötet med parkens gäster levererar du en oklanderlig service och ger varje besökare en minnesvärd upplevelse. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi har totalt fem serveringsställen på Nordens Ark i form av restaurangen på hotellet, glasskiosker och caféytor ute i parken. Matutbudet består av allt ifrån dagens lunch till glass, men även grillad mat vid Vargstugan. I arbetsuppgifterna ingår försäljning och kundservice bakom och framför disk. Du ansvarar dessutom för att det är väl påfyllt med varor under hela dagen samt att det alltid är rent och snyggt och inbjudande vid just din försäljningsyta samt runt om serveringsplatsen.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har fokus besökarens upplevelse och ser det som en självklarhet att leverera fantastisk service. Du har ett stort intresse för mat och dryck och delar gärna med dig av din kunskap till dina matgäster. Att göra det lilla extra för dina gäster är en självklarhet för dig. Du ser till att vara påläst om parkens arbete och aktiviteter så att du kan rådge och inspirera dina gäster. Du är en uppskattad medarbetare som sprider glädje och är ödmjuk.

Arbetet är förlagt till den tid på året då vår verksamhet är som mest hektisk. Det krävs därför att man är flexibel och snabbt kan hantera olika situationer, men samtidigt vara stabil och behålla lugnet i pressade lägen. Du ska kunna arbeta såväl i team som självständigt, ta initiativ och vara ordningsam.

Utbildning & erfarenhet
Vi ser gärna att du har en serviceinriktad gymnasieutbildning som pågår eller är avslutad. Har du erfarenhet av försäljning och servering av mat och dryck samt kassavana är det ett stort plus. Har du B-körkort är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ett krav är att du som söker måste ha fyllt 16 år, och för vissa arbetsuppgifter måste du ha fyllt 18 år.

Anställningsform: Säsongsanställning
Sysselsättningsgrad: Varierande, vi erbjuder både heltid- och deltidstjänster
Startdatum: Maj 2019

Kvälls- och helgtjänstgöring: Ja
Lön: Enligt kollektivavtal
Sista ansökningsdag: 17/3 2019, dock sker urval löpande så var snäll och skicka in din ansökan snarast möjligt.
Kontaktperson: Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta vänligen HR Ansvarig på Nordens Ark linda.gadd@nordensark.se.

Så här gör du för att söka tjänsten: Var snäll och fyll i detta formulär där du bifogar CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!