Vi söker Städpersonal till 2019-års högsäsong

Nordens Ark är en ideell stiftelse som arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid. Vi bedriver naturvård, uppfödning, forskning och utbildning samt arbetar med att sprida kunskap om biologisk mångfald. Djurparken är öppen årets alla dagar och besöks årligen av ca 120 000 personer. Med eget 90-konto står Nordens Ark under Svensk Insamlingskontrolls tillsyn och finansieras av gåvor, fondmedel, entréer, samarbetspartners, hotell- och konferens, restaurang samt utbildning.

För att trivas och lyckas i uppdraget på Nordens Ark utför du ditt arbete med stort engagemang, är självgående, planerar och driver frågor inom ditt ansvarsområde. Du är utvecklingsinriktad och initiativrik och trivs i en verksamhet där behov och förutsättningar kan växla snabbt. Du är duktig på att organisera och prioritera samt ser värdet i alla arbetsuppgifter, ingen uppgift är mindre värd och du tar ansvar för resultatet. 

Övergripande syfte med tjänsten
Nordens Arks mål är att bevara och rädda hotade arter. För att nå dit måste vi inspirera och engagerar våra besökare till att delta i det arbetet. Vi tror att människor som får möta vilda djur och personal som brinner för den målsättningen får ett djupare intresse i att delta i det arbetet. I mötet med hotellets gäster och parkens besökare levererar du en oklanderlig service och ger varje besökare en positiv upplevelse.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av städning av vårt hotell (totalt 29 rum) och städning av parkens konferensrum. Du kommer även ansvara för städning av våra publika utrymmen i parken samt de personalrum som finns i de olika byggnaderna. Genom ett effektivt arbetssätt där du på ett strukturerat och kommunikativt sätt genomför dina arbetsuppgifter bidrar du till att parkens besökare får en positiv upplevelse av sitt besök.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har fokus på gästens upplevelse och ser det som en självklarhet att leverera fantastisk service. Att alltid göra det lilla extra i dina arbetsuppgifter är en självklarhet för dig. Du ser till att vara påläst om parkens arbete och aktiviteter så att du kan rådge och inspirera gästerna på hotellet och besökarna i parken. Du är en uppskattad medarbetare som sprider glädje och positiv energi.

Tjänsten kräver att man är flexibel och snabbt kan hantera olika situationer som uppstår, men samtidigt vara stabil och behålla lugnet i pressade lägen. Du är lösningsorienterad och noggrann.

Utbildning & erfarenhet
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från hotellverksamheten.  Har du dessutom en utbildning inom service är det meriterande. Önskvärt för tjänsten är att du har B-körkort.

Anställningsform: Säsongsanställning
Sysselsättningsgrad: Varierande, vi erbjuder både heltid- och deltidstjänster
Startdatum: Maj 2019

Helgtjänstgöring: Ja
Lön: Enligt kollektivavtal
Sista ansökningsdag: 30/4 2019, dock sker urval löpande så var snäll och skicka in din ansökan snarast möjligt.
Kontaktperson: Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta vänligen HR Ansvarig på Nordens Ark linda.gadd@nordensark.se.

Så här gör du för att söka tjänsten: Var snäll och fyll i formuläret där du bifogar CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!