OBS! Viktig information för dig som besökare, med anledning av covid-19. Klicka här >

Bli fadder - Tillsammans gör vi skillnad

Genom att bli företagsfadder till ett av djuren på Nordens Ark hjälper ni oss i arbetet med att rädda utrotningshotade djur. 

Att vara fadder innebär att ni bidrar till omvårdnaden för ert djur. Ni står då för en del av de faktiska kostnaderna för bland annat mat, skötsel och i vissa fall utsättningsprojekt.

En skylt med er logotype exponeras vid djurhägnet och ni exponeras också på Nordens Arks hemsida, digitala kanaler samt i tryckt material och annonser. Ni kan i er marknadsföring visa ert engagemang för fadderdjuret. Det ingår en digital ”stämpel” som kan användas på hemsidor, i trycksaker med mera. 

Alla faddrar är välkomna, tillsammans gör vi skillnad! Faddervärdskap finns i flera olika nivåer, välj den nivå och det djur som passar er bäst.

Brons - 7 000 kr

Som bronsfadder får ni ett fint diplom och fyra entrébiljetter till Nordens Ark. 

Silver - 25 000 kr

Som silverfadder får ni ett fint diplom och femton entrébiljetter till Nordens Ark.

Guld - 45 000 kr

Som guldfadder får ni ett fint diplom, trettio entrébiljetter till Nordens Ark, ett Mäktigt möte för 6 personer och att vi medverkar vid ett kund- eller personalevent som ni bokar upp med oss.

Platina - 100 000 kr

Som platinafadder får ni ett fint diplom, fyrtio entrébiljetter till Nordens Ark, ett Mäktigt möte för 20 personer och att vi medverkar på två kund- eller personalevent som ni bokar upp med oss, samt 20 % rabatt på hotellrum vid bokning av konferens på vår hemsida.

Partner - från 500 000 kr

Företag kan även bli partner till Nordens Ark. Som partner har företaget och Nordens Ark ett samarbete som tillför båda parter nya möjligheter. 

Priserna är exklusive moms.

För mer information och tecknande av fadderskap kontakta Lotta Olofsson på 0523 - 795 90 eller nordensark[at]nordensark.se