OBS! Viktig information för dig som besökare, klicka här >

Skänk en gåva till hotade djur

Coronaviruset har lamslagit en hel värld och påverkar oss alla här och nu. Trots pågående kris får arbetet med att rädda världens mest utrotningshotade arter inte pausas. Vi behöver därför er hjälp mer än någonsin!


Det är tack vare gåvor från er som brinner för världens djur som vi kan fortsätta kämpa och tillsammans gör vi skillnad.


Nordens Ark är involverad i 26 bevarandeprojekt i Sverige och runt om i världen. Ett av de senaste djuret som fått plats på vår ark är den skotska vildkatten, även kallad the Highland Tiger. Vildkatten var tidigare vanligt förekommande i det skotska höglandet. Men på grund av habitatsförlust, jakt och hybridisering med tamkatt har den vilda populationen nästan försvunnit helt. Nu arbetar vi med uppfödning av vildkatter här på Nordens Ark, vildkatter vars avkommor så småningom kommer släppas ut i det vilda.

 

Hjälp oss i detta viktiga arbete - skänk en gåva

Vi har ett gemensamt ansvar att bevara den biologiska mångfalden för framtida generationer.

- din gåva gör skillnad!

För att din gåva ska göra maximal nytta och för att spara på miljön skickar vi inga tack per post. Vi är innerligt tacksamma för att du väljer att stödja Nordens Arks arbete för att rädda utrotningshotade djur.