den 14 december 2015

Vi söker vikarierande arbetsledare till den Zoologiska avdelningen

Tjänsten är ett vikariat till och med 31 augusti 2016 med god möjlighet till förlängning i upp till två år. Tillträde snarast.

I rollen som arbetsledare på djurvårdsavdelningen ansvarar du tillsammans med två andra arbetsledare för driften av djurverksamheten. Du har personalansvar för djurvårdare inom din enhet och självklart deltar du operativt i den dagliga driften. Du bidrar aktivt till att kvalitetssäkra och utveckla verksamheten – och därmed till att Nordens Ark når uppställda mål. Du ansvarar för schemaläggning, foderbeställningar, kontakt och samordning med andra avdelningar, planering samt guidningar och handledning av studenter.

Vi söker dig som har relevant utbildning inom den gröna näringen, såsom naturbruks- och eller biologutbildning. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av arbetsledning, då stort fokus ligger på ledaregenskaperna. Du ska ha B-körkort och behärska svenska och engelska flytande. Det är meriterande om du har erfarenhet av djurparksarbete och godkänd immobiliseringskurs.

Som person är du en problemlösare med positiv energi. Som ledare är du trygg och kommunikativ. Du har en god förmåga att strukturera och organisera ditt eget och andras arbete. Du har sinne för de administrativa delarna i ledarrollen såväl som förmåga att vara tydlig och visa handlingskraft. För att lyckas i rollen som arbetsledare är personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, initiativrikedom, professionalitet och ödmjukhet direkt avgörande.

Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

För ytterligare information om tjänsten kontakta zoologisk chef Ewa Wikberg 070-190 32 48.

Skicka din ansökan med betyg och referenser till [email protected] senast 4 januari. Urval och intervjuer sker löpande.