OBS! Viktig information för dig som besökare, klicka här >

Konferens på Nordens Ark

Stiftelsen Nordens Ark arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid och har en unik miljö för er konferens. Njut av lugnet i den bohuslänska naturen, eller promenera i djurparken under pauserna.

Er konferens hjälper oss ge utrotningshotade djur en framtid!

Vi följer både utvecklingen och myndigheters riktlinjer och rekommendationer kring Covid-19. 

Bild Konferera med djur

Konferera med djur

Kombinera konferensen med guidade turer och middagar nära de stora rovdjuren. Vi tar emot både små och stora grupper och skräddarsyr konferensen efter era önskemål.

Dagkonferens
Bild Konferera med övernattning

Konferera med övernattning

Tänk att kunna bo och konferera samtidigt som du bidrar till något betydelsefullt. Det kan du på Nordens Ark, parken som gör skillnad.

Helpension
Bild En unik konferens bland hotade djur

En unik konferens bland hotade djur

Vid övernattning så erbjuder vi en guidad tur i parken som avslutas med en buffé i Tiger- eller Varghuset. Samtidigt som ni njuter av maten smyger en varg eller tiger utanför fönstret och har er under uppsikt.

Middag i tigerns spår

Äta med vargar

Bild Bli företagsfadder

Bli företagsfadder

Ni bidrar till omvårdnaden för ert djur som mat, skötsel och i vissa fall utsättningsprojekt.

Bli fadder

Vår bästa tid är nu

Ibland behöver man resa bort för att få perspektiv på saker och ting. Man kanske behöver lägga en budget, stärka relationen mellan medarbetarna eller ta fram riktlinjer för framtiden. Oavsett vilka utmaningar ni står inför, är ett miljöombyte med gruppen en bra väg att gå. 

Längs hela Bohuskusten finns det många konferensanläggningar att välja bland. Här på Nordens Ark kan ni njuta av lugnet i den bohuslänska naturen, eller promenera i djurparken under pauserna.