Tänk att kunna konferera och samtidigt göra något bra för någon annan - Det kan du!

Nordens Ark är en unik miljö för konferensen. Njut av lugnet i den bohuslänska naturen, eller promenera i djurparken under pauserna. Här finns också möjlighet att kombinera konferensen med guidade turer, föreläsningar och middagar nära de stora rovdjuren. Vi tar emot både små och stora grupper och skräddarsyr konferensen efter önskemål.

Nordens Ark hotell och konferens finns på det vackra Åby säteri i Bohuslän. Här får ni möjlighet att kombinera ert konferensarbete med en vistelse i naturskön och spännande miljö. Det finns konferenslokaler i kulturminnesmärkta byggnader med anor från 1700-talet, nybyggda lokaler som rymmer upp till 80 personer och lokaler med närvaro av tiger eller varg. Kanske avbryter tigern er konferens genom att smyga upp utanför panoramafönstren.

Konferenspaket

Vi har dagkonferens- och helpensionspaket, mer information om de olika paketen hittar du här

Låt er konferens bli en upplevelse ni sent glömmer, kombinera arbete med nöje. Vad sägs om att avsluta kvällen med en god middag samtidigt som tigrar eller vargar smyger omkring husknuten? 

Tänk att kunna bo och konferera samtidigt som du gör något bra för någon annan. Det kan du! – På Nordens Ark, parken som gör skillnad. 

Gör en offertförfrågan dagkonferens eller offertförfrågan helpension så återkommer vi till er. Ni kan även ringa 0523-795 90.

Möten i Bohuslän-Vår bästa tid är nu