Tänk att kunna konferera och samtidigt göra något bra för någon annan - Det kan du!

Unika konferenspaket, konferensen på Nordens Ark blir något utöver det vanliga. Från kreativa stunder i konferenslokalen till mäktiga möten med några av världens mest hotade djur. Varva möten med bensträckare i parken och de vilda djuren. Avsluta dagen med att äta med tigrar eller njuta av en vargmiddag. I sällskap av en kunnig guide och med djuren bakom ganska tjockt glas, men ändå.

Nordens Ark är en ideell stiftelse där överskottet från verksamheten går tillbaka till arbetet med att ge utrotningshotade djur en framtid.

Boka in en kreativ och effektiv konferens på Nordens Ark.

Möten i Bohuslän-Vår bästa tid är nu

Nordens Ark hotell & konferens finns på det vackra Åby säteri i Bohuslän. Här får ni möjlighet att kombinera ert konferensarbete med en vistelse i naturskön och spännande miljö. Nordens Ark erbjuder konferenslokaler både i nyare hus och i byggnader med anor från 1700-talet. Här finns möjlighet att konferera i en lugn herrgårdsmiljö eller med utsikt över tigerhägnet. Kanske avbryter tigern er konferens genom att smyga upp utanför panoramafönstren.

Det finns 4 salar och ett par grupprum som ligger i olika byggnader inom anläggningen. Vi kan ta emot grupper på upp till 80 personer.

Låt er konferens bli en upplevelse ni sent glömmer, kombinera arbete med nöje. Vi kan erbjuda guidad tur i parken och andra spännande upplevelser. Vad sägs om att avsluta kvällen med en god middag samtidigt som tigrar eller vargar smyger omkring husknuten? Vi har flera bokningsbara guidningar och aktiviteter där ni får komma djuren riktigt nära och lära er mer om Nordens Arks bevarandearbete och djur.  

Genom att lägga er konferens hos oss bidrar ni till det viktiga arbetet med att bevara utrotningshotade djur.

Gör en offertförfrågan här så återkommer vi till er. Ni kan även ringa 0523-795 90.