den 28 januari 2016

Säsongsanställning 2016 

22 juni-16 augusti

Nu söker vi dig som vill jobba på Bohusläns största djurpark. Vill du jobba som djurvårdare, guide, parkvärd eller på vårt hotell och restaurang? 

Vi kommer att genomföra en personalutbildning före säsongens start som är obligatorisk för alla. Nordens Ark har inga egna personalbostäder så det är viktigt att du har tillgång till egen bostad på pendelavstånd. Du bör också ha eget transportmedel för att ta dig till/från arbetet. Västtrafik har hållplats utanför Nordens Ark, men tänk på att busstiderna inte alltid passar med ditt arbetspass.

Kvälls- och helgtjänstgöring ingår och lön enligt avtal. Urval sker löpande så det är viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 1/3 2016.


Djurvårdare

Vi söker dig som har fokus på djurens bästa och besökarens upplevelse. Du ska ha ett brinnande intresse av att arbeta med djur och ha känsla för god service. Arbetet är förlagt till den tid på året då vår verksamhet är som mest hektisk. Det krävs att man är flexibel och snabbt kan hantera olika situationer, men samtidigt vara stabil och behålla lugnet i pressade lägen. Du ska kunna arbeta självständigt, ta initiativ och vara ordningsam.

Utöver att guida, och förmedla kunskap om djuren arbetar du med alla rutinmässiga moment inom djurhållning såsom utfodring, renhållning av anläggningar, berikning och djursjukvård.

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning inom djurhållning och B-körkort. Du bör ha erfarenhet av djurparksarbete, vara van att tala inför publik och har förarbevis för terränghjuling. Du behärskar både svenska och engelska, samt gärna ytterligare något språk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Skicka ansökan med personligt brev, meritförteckning och referenser till[email protected] och märk mejlet i ämnesraden med DJURVÅRD SÄSONG
Har du frågor om sommaranställning inom djurvård kontakta Emil Gunnarsson på tfn 0734-60 89 37

Parkvärd och guide

Som parkvärd är det din uppgift att på ett inspirerande och engagerande sätt möta våra besökare, stora som små. Du kommer att vara Nordens Arks ansikte utåt och har ett stort intresse för djur och natur. Du brinner för att förmedla din kunskap, för att inspirera människor och vill ge våra gäster en fantastisk upplevelse. Du kommer under planerade och spontana guidningar att möta våra gäster i hela parken. Du kommer att guida både stora och små grupper och därför förutsätter vi att du är van att tala inför publik, samt behärskar svenska och engelska (och gärna ytterligare språk).

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att både planerat och spontant guida och hålla information, men även kontroll av våra barnstationer och viss städning av park och anläggning.

Därför söker vi dig med en gymnasieutbildning inom biologi eller djurhållning. Det är meriterande om du har en djurrelaterad biologisk högskoleutbildning, erfarenhet av praktisk djurskötsel och pedagogisk kompetens.

Skicka ansökan med personligt brev, meritförteckning och referenser till [email protected] märk mejlet i ämnesraden med GUIDE SÄSONG
Har du frågor om sommaranställning inom parkvärd och guide kontakta Patrik Swede tfn 0732-70 99 73

Biträde till restaurang- butik- och entré

Vi söker dig som sätter våra gäster i centrum och är lyhörd för deras behov. Du har god servicekänsla och kan arbeta självständigt och är handlingskraftig. Du har sinne för detaljer och är noggrann.

Dina arbetsuppgifter i restaurang, butik och entré består bl.a. av servering, kassa, disk, butik, påfyllning av varor och entrékassa.

Du behärskar svenska och engelska, har erfarenhet av servicearbete (gärna från restaurang) och har kassavana.

Skicka ansökan med personligt brev, meritförteckning och referenser till[email protected] märk mejlet i ämnesraden med HOTELL
Har du frågor om sommaranställning inom restaurang- butik- och entré kontakta Ann-Sofie Helgesson på tfn 0701-90 21 49 

Personal till hotell- och parkstädning

Vi söker dig som sätter våra gäster i centrum och är lyhörd för deras behov. Du har god servicekänsla och kan arbeta självständigt och är handlingskraftig. Du har sinne för detaljer och är noggrann.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av städning av hotell, konferensrum, publika utrymmen samt personalrum etc.

Du behärskar svenska och engelska samt har erfarenhet av servicearbete och gärna hotellstäd. Det är meriterande om du har B-körkort.

Skicka ansökan med personligt brev, meritförteckning och referenser till[email protected] märk mejlet i ämnesraden med STÄD
Har du frågor om sommaranställning inom hotell- och parkstädning kontakta Tina Olofsson på tfn 0732-70 63 52

Kock

Vi söker dig som sätter våra gäster i centrum och är lyhörd för deras behov. Du har god servicekänsla och kan arbeta självständigt och är handlingskraftig. Du har sinne för detaljer och är noggrann.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av matlagning (både kall- och varmkök), grillning och egenkontroll.

Du är utbildad kock med minst tre års yrkesvana, goda datakunskaper och B-körkort.

Skicka ansökan med personligt brev, meritförteckning och referenser till[email protected] märk mejlet i ämnesraden med KOCK
Har du frågor om sommaranställning inom restaurang- butik- och entré kontakta Ann-Sofie Helgesson på tfn 0701-90 21 49