”OffiTech har varit fadder åt eremitibisarna och de vita storkarna under många år. Som fadder är det fantastiskt att vara med och ge djuren en bättre chans samtidigt som det ger ett mervärde till vår personal."

- Robert Bergqvist, vd OffiTech

IVT - faddrar till fjällgås

Bild Vad är skillnaden mellan en gåva och ett samarbete?

Vad är skillnaden mellan en gåva och ett samarbete?

Att vara partner är ett långsiktigt åtagande där vi upprättar ett avtal och arbetar tillsammans och sätter upp mål gemensamt. En gåva innebär inga förpliktelser eller avtal. Nordens Ark skickar ett digitalt gåvointyg som tack för gåvan.

”Vi på Datia tycker det är väldigt kul att kunna stötta en bevarandepark som finns i vår region. Nordens Ark gör så mycket för djuren i närmiljön här i Sverige och i världen. Det är fantastiskt kul att se att parken ger djuren möjlighet på deras premisser att föröka sig och samtidigt befinna sig i en så bra miljö som möjligt för att detta skall lyckas och att djuren skall må bra."

- Michael Stensson, Datia

Ge en företagsgåva

Bild Ni kan göra skillnad

Ni kan göra skillnad

Idag hotas och försvinner världens vilda djurarter i en snabbare takt än någonsin tidigare. Ett bidrag, litet som stort är ovärderligt och gör en verklig skillnad för vårt arbete i djurparken och runt om i världen.

 

Skänk en gåva