den 21 maj 2019

Vi söker nattreceptionist

Nordens Ark är en ideell stiftelse som arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid. Vi bedriver naturvård, uppfödning, forskning och utbildning samt arbetar med att sprida kunskap om biologisk mångfald. Djurparken är öppen årets alla dagar och besöks årligen av ca 120 000 personer. Med eget 90-konto står Nordens Ark under Svensk Insamlingskontrolls tillsyn och finansieras av gåvor, fondmedel, entréer, samarbetspartners, hotell- och konferens, restaurang samt utbildning.

För att trivas och lyckas i uppdraget på Nordens Ark utför du ditt arbete med stort engagemang, är självgående, planerar och driver frågor inom ditt ansvarsområde. Du är utvecklingsinriktad och initiativrik och trivs i en verksamhet där behov och förutsättningar kan växla snabbt. Du är duktig på att organisera och prioritera samt ser värdet i alla arbetsuppgifter, ingen uppgift är mindre värd och du tar ansvar för resultatet. 

Övergripande syfte med tjänsten
Nordens Arks mål är att bevara och rädda hotade arter. För att nå dit måste vi inspirera och engagerar våra besökare till att delta i det arbetet. Vi tror att människor som får möta vilda djur och personal som brinner för den målsättningen får ett djupare intresse i att delta i det arbetet. I mötet med hotellets gäster levererar du en oklanderlig service och ger varje besökare en positiv upplevelse.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Sedvanliga receptionsuppgifter, såsom in- och utcheckning av gäster, besvara telefonsamtal och mail samt hantera bokningar och faktureringar
  • Kunna hjälpa till i bar och servering
  • Administrativt arbete, förbereda listor, rapporter, göra avstämningar och kassaavslut
  • Genomföra säkerhetsronder på hotellet
  • Viss städning i framförallt receptions- och lobbyområde
  • Frukostförberedelser

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har fokus på gästens upplevelse och ser det som en självklarhet att leverera fantastisk service. Att alltid göra det lilla extra för dina gäster är en självklarhet för dig. Du ser till att vara påläst om parkens arbete och aktiviteter så att du kan rådge och inspirera dina gäster. Du är en uppskattad medarbetare som sprider glädje och positiv energi.
Tjänsten kräver att man är flexibel och snabbt kan hantera olika situationer som uppstår, men samtidigt vara stabil och behålla lugnet i pressade lägen. Du är lösningsorienterad och noggrann.

Utbildning & erfarenhet
Vi ser gärna att du har utbildning inom hotell/service och/eller några års erfarenhet från receptions- och kassaarbete. Goda datakunskaper och vana från något av marknadens hotell- och kassasystem tillika dokumenterad vana från nattarbete är starkt meriterande.  En stor del av ditt pass arbetar du ensam varpå det är av största vikt att du känner dig bekväm med det. Då tjänsten innehåller nattarbete vill vi också att Du har fyllt minst 18 år innan eventuell anställning påbörjas. Ett krav är att du har B-körkort.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform: Säsongsanställning
Sysselsättningsgrad: Varierande, vi erbjuder både heltid- och deltidstjänster

Arbetstider: Kvälls, natt och morgon-tjänstgöring
Startdatum: Juni 2019

Helgtjänstgöring: Ja
Lön: Enligt kollektivavtal
Sista ansökningsdag: 3 juni 2019, dock sker urval löpande så var snäll och skicka in din ansökan snarast möjligt.
Kontaktperson: Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta vänligen HR Ansvarig på Nordens Ark [email protected].

Så här gör du för att söka tjänsten: Var snäll och skicka CV och personligt brev till [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!