den 22 augusti 2016

Nordens Ark söker vikarierande marknadsassistent

Arbetsbeskrivning

Som del i teamet på marknadsavdelningen på Nordens Ark ingår olika former av marknadsrelaterade arbetsuppgifter så som layout, textproduktion, social media och event. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att dagligen uppdatera och utveckla Nordens Arks hemsida och app samt att vara Nordens Arks Vänners kanslist. Som kanslist för vänföreningen ingår arbetsuppgifter såsom att vara kontaktperson gentemot medlemmarna, ansvara för medlemsregistret samt tillsammans med Nordens Arks Vänners styrelse planera och genomföra arrangemang och aktiviteter.

Vem är du?

Vi söker dig med utbildning inom kommunikation och marknadsföring samt med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god datakunskap och vana att arbeta i program som InDesign och Photoshop. Du hanterar svenska och engelska i både tal och skrift.   

Du är nytänkande, driven, engagerad, noggrann och självgående. Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att interagera med människor.

Tjänsten är ett vikariat på 100 % med tillträde i oktober. Vikariatet är ett föräldravikariat. Viss kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Vi intervjuar löpande och rekommenderar därför Dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka din ansökan till [email protected] senast 9 september.