den 10 februari 2017

Genom unga ögon – En fototävling för dig mellan 10 och 24 år

Fototävlingen är en möjlighet för unga att visa sitt engagemang för hotade djur och deras bevarande.

Den 3 mars är det World Wildlife Day – och i år ligger fokus på de unga. Det dröjer inte länge förrän framtiden för världens djur och natur ligger i händerna på nästa generation. Vårt uppdrag som vuxna är att motivera, engagera och ge dem de bästa förutsättningarna vi kan när det gäller bevarandet av världens hotade arter. Vi måste alla aktivt engagera oss och världens unga för att rädda vår planets fantastiska mångfald.

Det tävlande bidragen ska visar den vackra naturen och dess djurliv eller hur unga engagerar sig för att hjälpa vår biologiska mångfald.

Bilder på egna husdjur eller tamdjur kan inte delta i tävlingen liksom inte bilder som inkräktar på annans upphovsrätt.

Du kan bara delta med din egen bild, max en bild per tävlande. Genom att delta ger du Nordens Ark rätt att publicera bilden på sin hemsida, sociala media etc. Fotografens namn kommer alltid att publiceras tillsammans med bilden.

Skicka in ditt tävlingsbidrag till [email protected], max en bild per tävlande, samt namn, ålder och kontaktuppgifter. Maila en liten bild till att börja med så tar vi kontakt med dig för inlämning av högupplöst tävlingsbild.

Sista inlämningsdag 27 februari

Bilderna kommer printas i A3-format och ställas ut på Nordens Ark 3-5 mars. Parkens besökare får möjlighet att rösta fram publikens pris och vinnaren annonseras tisdag 7 mars.

Publikens pris är ett Mäktigt möte med vinnarens favoritdjur i parken. Priset gäller för vinnaren med familj (max 6 personer) under perioden 7/3-18/6 samt 14/8-31/12 2017.

Vid frågor kontakta [email protected]