OBS! Viktig information för dig som besökare, klicka här >

Bo på Nordens Ark

Vinterstängt
Under vintern har hotellet stängt för boende, men parken är öppen varje dag för dagsbesök. Vi ser fram emot att hälsa våra hotellgäster välkomna i påsk igen!

Bild

Nordens Arks hotell ligger vackert beläget vid Åbyfjorden med närhet till både djur och natur. Priserna inkluderar frukostbuffé och inträde till parken under hela vistelsen.

Du har möjlighet att avboka ditt hotellrum kostnadsfritt fram till kl 16.00 dagen innan ankomstdag. Vid avbokning eller frågor, kontakta oss på [email protected] eller 0523-795 46 så hjälper vi dig. (Gäller enbart ordinarie priskod.)

Boka

Har du ett presentkort?

Om du har ett presentkort hos oss, bokar du ditt boende här.

Lös in presentkort
Våra stugor

Våra stugor

Mitt i skogen, högt upp på ett berg med utsikt över Nordens Arks Ekopark, ligger Eremitaget och Toppstugan. Här kan du koppla av och njuta av knastret från vedkaminen och ljuset från fotogenlampan. I närheten finns en grillplats med vindskydd. Observera att även våra stugor är stängda för vintern och är tillgängliga igen till påsk.

Weekendpaket

Weekendpaket

Datum för 2021 släpps snart! Unna dig en all-inclusive helg på Nordens Ark och njut av närheten till hav och natur på västkusten. Vandra i Ekoparken, ta ett bad i Åbyfjorden eller besök tigrarna och de andra djuren i vår fina park. Entré till parken ingår alla dagar av din vistelse. I paketet ingår även frukostbuffé, lunch och middag kl 17-19 i vår restaurang på hotellet.

Bara ett stenkast från hotellet finns badplats och båtbrygga med cirka tre meters djup. På kvällstid kan du promenera i vår Ekopark (kartor finns på hotellet) eller vandra längs Soteleden. Vandringen är varierad och erbjuder fina promenadstigar längs Åbyfjorden och i skogen. På säteriets ägor ligger bland annat en av Bohusläns största hällristningar, Åbyhällen samt Glose Altare och Nycanderska graven.

Är du medlem i Nordens Arks Vänner har du rabatt på Hotell Nordens Ark
kontakta oss via telefon eller mail för att boka. 

Av djursäkerhets- och smittskyddsskäl är husdjur ej tillåtna på hotellet och i parken.