OBS! Viktig information för dig som besökare, klicka här >

Bild

Nordens Arks hotell ligger vackert beläget vid Åbyfjorden med närhet till både djur och natur. Hotellpriserna inkluderar frukostbuffé och inträde till parken under hela vistelsen. Bor du i stuga ingår inte frukost, men det går att köpa till.

Du har möjlighet att avboka ditt hotellrum kostnadsfritt fram till kl 16.00 dagen innan ankomstdag. Vid avbokning eller frågor, kontakta oss på [email protected] eller 0523-795 46 så hjälper vi dig. (Gäller enbart ordinarie priskod.)

Boka

Har du ett presentkort?

Om du har ett presentkort hos oss, bokar du ditt boende här.

Lös in presentkort
Bild Våra stugor

Våra stugor

Mitt i skogen, högt upp på ett berg med utsikt över Nordens Arks Ekopark, ligger Eremitaget och Toppstugan. Här kan du koppla av och njuta av knastret från vedkaminen och ljuset från fotogenlampan. I närheten finns en grillplats med vindskydd. För att komma till stugorna promenerar ni cirka 15 minuter på skogsstig. Observera att det finns ingen elektricitet eller rinnande vatten i stugorna.

Boka

Bara ett stenkast från hotellet finns badplats och båtbrygga med cirka tre meters djup. På kvällstid kan du promenera i vår Ekopark (kartor finns på hotellet) eller vandra längs Soteleden. Vandringen är varierad och erbjuder fina promenadstigar längs Åbyfjorden och i skogen. På säteriets ägor ligger bland annat en av Bohusläns största hällristningar, Åbyhällen samt Glose Altare och Nycanderska graven.

Är du medlem i Nordens Arks Vänner har du rabatt på Hotell Nordens Ark
kontakta oss via telefon eller mail för att boka. 

Av djursäkerhets- och smittskyddsskäl är husdjur ej tillåtna på hotellet och i parken.