Nu utvecklar vi verksamheten och bygger om i parken. Läs mer

Bo på Nordens Ark

Vårt hotell har från den 6:e november öppet endast för större grupper och företag, men våra stugor med självhushåll är bokningsbara året runt. Vi ser fram emot att åter hälsa våra hotellgäster välkomna i påsk.

Bild

Nordens Ark Hotell ligger vackert beläget vid Åbyfjorden med närhet till både djur och natur. Här får du njuta av sköna sängar och en god frukostbuffé. Du kan också bo i någon av våra stugor i Ekoparken.

Bokar du här via hemsidan ingår alltid inträde till parken under hela vistelsen och du behöver inte förboka din entrétid. Bokar du däremot via extern sajt ingår inte entré.

Boka
Bild Höstlovspaket

Höstlovspaket

En härlig upplevelse för hela familjen! I paketet ingår mat och entré till parken under hela vistelsen.
Du kan också välja till en guidad skymningsvandring i parken om du bokar den 29/10, 4/11 eller 5/11.

Boka nu

Har du ett presentkort?

Om du har ett presentkort hos oss, bokar du ditt boende här.

Lös in presentkort
Bild Våra stugor

Våra stugor

Njut av ett boende mitt i naturen. Uppe på ett berg i Ekoparken finns våra två stugor, Eremitaget och Toppstugan. Här kan du övernatta i en avskild och rofylld miljö på promenadavstånd till parken.

Bokar du via vår hemsida ingår entré till parken på båda ankomst- och avresedag. Frukost på hotellet går att köpa till.

Läs mer
Bild Kombinera boende och vandring

Kombinera boende och vandring

Njut av mer än bara djurparken! Bara ett stenkast från hotellet finns badplats och båtbrygga med cirka tre meters djup. På kvällstid kan du vandra i vår Ekopark (kartor finns på hotellet) eller längs Soteleden. Vandringen är varierad och erbjuder fina promenadstigar längs Åbyfjorden och i skogen. På säteriets ägor ligger bland annat en av Bohusläns största hällristningar, Åbyhällen samt Glose Altare och Nycanderska graven.

Läs mer

Är du medlem i Nordens Arks Vänner har du rabatt på Hotell Nordens Ark. Din värdekod finns i det välkomstmail du fått när du blev medlem. Har du tappat bort din värdekod, kontakta oss via telefon eller mail för att boka. 

Av djursäkerhets- och smittskyddsskäl är husdjur ej tillåtna på hotellet och i parken.

 

Här hittar du våra köp- och bokningsvillkor