OBS! Viktig information för dig som besökare, med anledning av covid-19. Klicka här >

Bo på Nordens Ark

Bild

Nordens Ark Hotell ligger vackert beläget vid Åbyfjorden med närhet till både djur och natur. Här får du njuta av sköna sängar och en god frukostbuffé. Du kan också bo i någon av våra stugor i Ekoparken. I stugboende ingår inte frukost, men det går att köpa till.

Bokar du här via hemsidan ingår alltid inträde till parken under hela vistelsen och du behöver inte förboka din entrétid. Bokar du däremot via extern sajt ingår inte entré.

Boka

Har du ett presentkort?

Om du har ett presentkort hos oss, bokar du ditt boende här.

Lös in presentkort
Bild Våra stugor

Våra stugor

Njut av ett boende mitt i naturen. Uppe på ett berg i Ekoparken finns våra två stugor, Eremitaget och Toppstugan. Här kan du övernatta i en avskild och rofylld miljö på promenadavstånd till parken.

Bokar du via vår hemsida ingår entré till parken på båda ankomst- och avresedag.

Läs mer

Bara ett stenkast från hotellet finns badplats och båtbrygga med cirka tre meters djup. På kvällstid kan du promenera i vår Ekopark (kartor finns på hotellet) eller vandra längs Soteleden. Vandringen är varierad och erbjuder fina promenadstigar längs Åbyfjorden och i skogen. På säteriets ägor ligger bland annat en av Bohusläns största hällristningar, Åbyhällen samt Glose Altare och Nycanderska graven.

Är du medlem i Nordens Arks Vänner har du rabatt på Hotell Nordens Ark
kontakta oss via telefon eller mail för att boka. 

Av djursäkerhets- och smittskyddsskäl är husdjur ej tillåtna på hotellet och i parken.