OBS! Viktig information för dig som besökare, klicka här >

Boka boende och upplevelsepaket på Nordens Ark

Bild Weekendpaket

Weekendpaket

Unna dig en all-inclusive helg på Nordens Ark och njut av närheten till hav och natur på västkusten. Vandra i Ekoparken, ta ett bad i Åbyfjorden eller besök tigrarna och de andra djuren i vår fina park. Entré till parken ingår alla dagar av din vistelse. I paketet ingår även frukostbuffé, lunch och middag kl 17-19 i vår restaurang på hotellet.

Weekendpaket
Bild

Nordens Arks hotell ligger vackert beläget vid Åbyfjorden med närhet till både djur och natur. Priserna inkluderar frukostbuffé och inträde till parken under hela vistelsen. Önskas ett annorlunda boende finns våra mysiga stugor Eremitaget och Toppstugan.
Du har möjlighet att avboka ditt hotellrum kostnadsfritt fram till kl 16.00 dagen innan ankomstdag. Vid avbokning eller frågor, kontakta oss på [email protected] eller via telefon 0523-795 46 så hjälper vi dig. (Gäller enbart ordinarie priskod.)

Bild Det stora familjeäventyret

Det stora familjeäventyret

Ta med familjen på en upplevelse utöver det vanliga och skapa minnen för livet. Ni får följa med en djurvårdare ut i parken och uppleva dess vardag bland de vilda djuren och  komma nära flera av djuren.  

Detta och mycket mer kommer ni få uppleva under två spännande dagar på Nordens Ark. 

Det stora familjeäventyret
Bild Boende i skogen - Eremitaget och Toppstugan

Boende i skogen - Eremitaget och Toppstugan

Mitt i skogen, högt upp på ett berg med utsikt över Nordens Arks Ekopark, avskilt från verkligheten ligger Erimtaget och Toppstugan. Här kan du koppla av och njuta av knastret från vedkaminen och ljuset från fotogenlampan. I närheten finns en grillplats med vindskydd.

Bo i en stuga i skogen

Bara ett stenkast från hotellet finns badplats och båtbrygga med cirka tre meters djup. På kvällstid kan du promenera i vår Ekopark (kartor finns på hotellet) eller vandra längs Soteleden. Vandringen är varierad och erbjuder fina promenadstigar längs Åbyfjorden och i skogen. På säteriets ägor ligger bland annat en av Bohusläns största hällristningar, Åbyhällen samt Glose Altare och Nycanderska graven.

Är du medlem i Nordens Arks Vänner har du rabatt på Hotell Nordens Ark
kontakta oss via telefon eller mail för att boka. 

Av djursäkerhets- och smittskyddsskäl är husdjur ej tillåtna på hotellet och i parken.