den 23 januari 2017

Nattreceptionist högsäsong

Nu söker vi Dig som trivs att arbeta med service och försäljning och alltid med ett leende på läpparna. Arbetstiden är förlagd på natten. För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är initiativ- och uppfinningsrik, nyfiken och gärna bjuder på dig själv. Vi strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga service och även trygghet nattetid. 

Tjänsten som Nattreceptionist är en säsongsanställning och sträcker sig från mitten på juni till slutet på augusti. 
Möjlighet att närvara vid introduktion och eventuell utbildning innan uppstart är ett krav.

För oss är personalen minst lika viktig som gästen eftersom Ni är vårt ansikte utåt. 

Nu söker vi Dig som trivs att arbeta med service och försäljning och alltid med ett leende på läpparna. Arbetstiden är förlagd på natten. För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är initiativ- och uppfinningsrik, nyfiken och gärna bjuder på dig själv. Då tempot många gånger är högt är det också viktigt att du är stresstålig och bjuder på samma härliga bemötande även när det fullt upp att göra.
Vi strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga service och även trygghet nattetid. 

Tjänsten som Nattreceptionist är en säsongsanställning och sträcker sig från mitten på juni till slutet på augusti.
Möjlighet att närvara vid introduktion och eventuell utbildning innan uppstart är ett krav.

Tjänsten innefattar bland annat:
- Kunna hjälpa till i bar och servering när passet börjar
- Administrativt arbete, förbereda listor, rapporter, göra avstämningar, kassaavslut etc
- Säkerhetsronder
- Viss städning i framförallt receptions- och lobbyområde (dammsugning, dammtorkning etc)
- Frukostförberedelser (ställa fram, ej laga)
- Sedvanliga receptionsuppgifter, såsom tex in- och utcheckning, telefonsamtal, mail, bokning och fakturering

Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och har hög social kompetens. Vi  förutsätter att du är noggrann och ansvarsfull samt serviceinriktad. För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är initiativ- och uppfinningsrik, nyfiken och gärna bjuder på dig själv. Vi ser gärna att du har utbildning inom hotell/service och/eller några års erfarenhet från receptions- och kassaarbete. Goda datakunskaper och vana från något av marknadens hotell- och kassasystem tillika dokumenterad vana från nattarbete är starkt meriterande.  En stor del av ditt pass arbetar du ensam varpå det är av största vikt att du känner dig bekväm med det. Då tjänsten innehåller nattarbete vill vi också att Du har fyllt minst 18 år innan eventuell anställning påbörjas.

Vi erbjuder lön enligt avtal. Urval sker löpande så det är viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 10/2 2017.

Skicka ansökan med personligt brev, meritförteckning och referenser till [email protected] märk mailet i ämnesraden med ”NATTRECEPTION”. För frågor kring tjänsten kontakta Anders på: [email protected]