den 19 december 2016

Nordens Ark söker djurvårdare

Nordens Ark söker djurvårdare till föräldravikariat på främst avdelningen för vilda däggdjur, anställningen gäller troligtvis 1,5 år, heltid med tillsättning omgående. .
Vi söker dig som har fokus på djurens bästa och besökarens upplevelse. Du ska ha ett brinnande intresse och gärna erfarenhet av att arbeta med både hovdjur och rovdjur.

Det krävs att du är flexibel och snabbt kan hantera olika situationer, men samtidigt vara stabil och behålla lugnet i pressade lägen. Du ska kunna arbeta självständigt, ta initiativ och vara ordningsam. Utöver att förmedla kunskap om djuren till våra besökare arbetar du med alla rutinmässiga moment inom djurhållning såsom utfodring, renhållning av anläggningar, träning och berikning av våra djur samt handledning av elever.

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning inom djurhållning och B-körkort. Du bör ha erfarenhet av djurparksarbete och vara van att tala inför publik. Du behärskar både svenska och engelska, samt gärna ytterligare något språk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Utbildning inom djurtransport, immobilisering, djursjukvård samt förarbevis för lastmaskin och terränghjuling är meriterande.

Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Lön enligt avtal.

Urval sker löpande så det är viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15/1 2017.

Vid frågor kontakta Therese Lindström, [email protected]
0725-58 02 09

Skicka ansökan med personligt brev, meritförteckning och referenser till [email protected] och märk mejlet i ämnesraden med DJURVÅRD.