den 20 januari 2015

Nordens Ark var med på årets första Grannyra

Nordens Ark är en av Svenska Postkodlotteriets förmånstagare. Det innebär att vi med jämna mellanrum får vara med på deras festlighet GrannYran.

GrannYran är Svenska Postkodlotteriets specialdragning och sker tre gånger per år. Under en yra delas ut vinster till boende i en ort.

I söndags var det dags för årets första GrannYran och Mariefred hade det vinnande postnumret. Nordens Ark som är en av PostkodLotteriets förmånstagare var på plats för att gratulera vinnarna och prata med Mariefredsborna. Det var en härlig eftermiddag på Mariefreds torg med underhållning och filminspelning rapporterar Ann Mårtensson, Nordens Arks utsända.

På scen stod Albin Johnsén och Mattias Andreasson, de fick torget i gungning med hitlåten Din soldat.

Rickard Sjöberg, Magdalena Graaf och Putte Nelsson underhöll publiken och tog hand om vinnarna. En och annan tår sågs hos de som fick komma upp på scen för att ta emot sin check.

PostkodLotteriets vision är en bättre värld för människor, djur och miljö. Varje lott och spel hos dem bidrar till en bättre värld eftersom överskottet delas ut till deras förmånstagare och Nordens Ark är en av dessa. Samarbetet mellan PostkodLotteriet och förmånstagarna är viktigt för alla parter och bidrar till deras vision. Varje år får förmånstagarna tillsammans ta emot hundratals miljoner kronor, pengar som används till viktiga projekt både på borta- och hemmaplan. Nordens Ark fick 2014 sju miljoner av lotteriet till vår verksamhet.