den 21 augusti 2018

Samarbeten ger resultat

Genom ett unikt samarbete mellan NBS Security AB och Nordens Ark lanseras nu konceptet stolt sponsor som bygger på många bäckar små…

NBS gör nyckelbrickor och med Nordens Ark-Brickan är dina nycklar extra säkra och 5 kr går till Nordens Arks viktiga arbete för visentens fortlevnad.

Tillsammans med forntida mammutar och uroxar strövade visenten över Europas slätter. De andra dog ut men visenten överlevde. Tack vare djurparkerna finns Europas sista jättedjur kvar idag. Nordens Ark kan inte göra skillnad själva, det krävs både stora och små samarbeten. Det krävs pengar, hårt jobb och stort engagemang. Nordens Ark arbetar för att rädda hotade djur och är helt beroende av gåvor, sponsorer och bidrag för att kunna fortsätta sitt arbete. Det här är en möjlighet att hjälpa till så vi tillsammans kan säkerställa en framtid för världens djur.

Överenskommelsen mellan NBS Security AB och Nordens Ark är att NBS står för stolt sponsor-konceptets samtliga kostnader inklusive bricka mm, och för varje betald bricka går 5 kr oavkortat till Nordens Ark.