den 11 januari 2019

Shiftleader Varggrillen

Är din passion att jobba med råvaror av hög kvalitet?
Du har nu möjlighet att arbeta med kött från lokala djur och närproducerade råvaror!

Som arbetsledare har du ansvaret för den dagliga driften på ett av försäljningsställena inom enheten. I arbetsuppgifterna ingår bland annat beställning av varor, upplärning och bemanning av personal, samt löpande drift av säsongsverksamheten. 

Vi söker dig som har en kockutbildning i grunden och erfarenhet inom serviceyrket. Som person är du noggrann, ansvarstagande och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du ska ha god organisationsförmåga och hög stresstålighet. Att kunna lösa problem på ett snabbt och smärtfritt sätt är ett måste för tjänsten. Vi förutsätter att du kan jobba heltid under vår högsäsong mitten på juni till slutet av augusti. Uppstart för tjänsten är senast mitten på maj.

Dokumenterad ledarerfarenhet om minst 2-3 år är ett krav och tidigare erfarenhet av liknande bransch. Vi vill också att du har goda kunskaper i svenska och engelska, fler språk är meriterande. B-Körkort är också ett krav. Helgtjänstgöring ingår och lön enligt avtal. Skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-03-17.

Så här gör du för att söka tjänsten: Var snäll och fyll i detta formulär där du bifogar CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!