den 10 augusti 2016

Traditionell skördemarknad på Nordens Ark

Lördagen den 10 september, är det dags för den traditionella skördemarknaden på Nordens Ark. Ett perfekt tillfälle att handla närodlade grönsaker, bär och svamp. Det kommer även finnas ost, hembakat, kött och korv. Du kan också köpa Nordens Arks honung från Nordiskt bi. I snitt ger ett samhälle med nordiska bin 30 kilo honung per år.

Om du är ute efter en present eller kanske något fint till dig själv finns det flera olika saker att välja bland; stickat, hantverk, smycken med mera.

Skördemarknaden är på Nordens Arks Lantgård, där vi erbjuder sötsaker och matigare alternativ i Nordens Ark tältet, perfekt när du blir hungrig eller fikasugen. Det kommer även bakas tunnbröd. 

Under dagen är det matrunda bland djuren på Lantgården, ett perfekt tillfälle för dig att lära mer om våra lantraser och träffa djurvårdarna. Det finns också möjlighet till ponnyridning och att klappa får.  

Entré till Skördemarknaden och Lantgården är 50 kr, fri entré för barn/ungdom under 18 år och medlemmar i Nordens Arks Vänner. Vill du passa på att besöka hela parken är det ordinarie entré och då ingår Skördemarknaden.
Skördemarknaden börjar 10 och håller på till 16, varmt välkomna!
Nordens Arks Vänner