Jobba hos oss och var med och gör skillnad

Vi är stolta över att varje dag göra en positiv skillnad för hotade arter! Vårt arbete är meningsfullt och vi kan se att det vi gör har en positiv inverkan för djuren, naturen och våra besökare.

Lediga tjänster

För att trivas och lyckas i uppdraget på Nordens Ark utför du ditt arbete med stort engagemang, är självgående, planerar och driver frågor inom ditt ansvarsområde.

Bild Hur är det att jobba på Nordens Ark?

Hur är det att jobba på Nordens Ark?

Här finns en värme, ett gott hjärta och ett stort engagemang. Vårt arbetsklimat och kultur präglas av förtroende, glädje och frihet under ansvar. Är du nyfiken och vetgirig - då är Nordens Ark rätt plats för dig! Här jobbar trevliga, sociala och kompetenta kollegor i en storlagen miljö. Vi delar kunskap och hjälps åt att lösa arbetsuppgifter och utmaningar. Arbetet är varierande med möjlighet till vidareutbildning och utveckling. Vi strävar efter att ha en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö.

Zoologiska verksamheten

Zoologiska verksamheten

Här arbetar djurvårdare, arbetsledare och veterinär som sköter om parkens alla djur samt aktivt arbetar med våra bevarandeprojekt. På avdelningen arbetar även zoologiska administratörer och projektledare.

Hotellet, gästservice & restaurang

Hotellet, gästservice & restaurang

Nordens Arks Hotell består av restaurangdrift, hotellmedarbetare, parkvärdar, lokalvård, butik och event. Tillsammans arbetar alla medarbetare med att ge våra gäster ett värdskap utöver det vanliga.

Pedagogiska verksamheten

Pedagogiska verksamheten

På Nordens Ark arbetar den pedagogiska delen med skolor på alla utbildningsnivåer. Undervisningen sker i såväl klassrums som ute i naturen.

Nordens Arks förskola

Nordens Arks förskola

Här spenderar ca 25 barn sin tillvaro i en unik miljö med djur och natur runt knuten. Här arbetar förskolelärare, barnskötare samt en förskolechef med att ge barnen den bästa tänkbara tillvaron.

Underhållsavdelningen

Underhållsavdelningen

De arbetar med att säkra så att grönområden, markarbete, fordon och fastigheter är i gott skick. Genom alla årstider skapar avdelningen en vacker och trygg park för såväl gäster som medarbetare.

Administration

Administration

I en fantastisk mangårdsbyggnad från 1700-talet huserar medarbetare som arbetar med HR, ekonomi, marknad/kommunikation/insamling samt VD och Vice VD.