Nu utvecklar vi verksamheten och bygger om i parken. Läs mer

Bli fodervärd och hjälp hotade djur

Bli fodervärd för ditt favoritdjur på Nordens Ark, ditt bidrag går bland annat till kostnaderna för mat, veterinärvård och hägn. Ett fodervärdskap gäller för ett år eller längre. Alla är välkomna att bli fodervärdar; privatpersoner, vänner, föreningar och andra grupper. Vi har delat in fodervärdskap i fyra olika kategorier, där du kan välja den kategori som passar dig/er bäst. Här är Nordens Arks fodervärdar

I alla fodervärdskap ingår ett grundpaket med diplom, ditt namn vid djurets hägn samt på Nordens Arks hemsida, medlemstidningen Arket och 10 % rabatt i Nordens Arks butik och hotellet (vid bokning av enkel- och dubbelrum via vår hemsida). Du blir varje år inbjuden till fodervärdarnas dag och får en digital ”stämpel” som kan användas på hemsidor, i sociala medier, på trycksaker med mera.

Bli fodervärd

Följande kategorier kan du välja mellan

Brons

Som bronsvärd får du grundpaketet. Det kostar 1200 kronor om året som du kan betala in vid ett tillfälle eller 100 kr per månad via autogiro i 12 månader.

 

Silver

Som silvervärd får du utöver grundpaketet två entrébiljetter till Nordens Ark. Det kostar 1800 kronor om året som du kan betala in vid ett tillfälle eller 150 kr per månad via autogiro i 12 månader.

 

Guld

Som guldvärd får du utöver grundpaketet ett årskort till parken. Det kostar 2400 kronor om året som du kan betala in vid ett tillfälle eller 200 kr per månad via autogiro i 12 månader.

Platina

Som platinavärd får du utöver grundpaketet ett årskort och ett Mäktigt Möte för två personer vid ett tillfälle som ni bokar med oss (gäller ej lördagar och söndagar). Det kostar 6000 kronor om året som du kan betala in vid ett tillfälle eller 500 kr per månad via autogiro i 12 månader.

För tecknande av fodervärdskap fyll i detta formulär. När inbetalningen för ditt fodervärdskap kommit oss tillhanda skickar vi ut materialet.
För mer information kontakt Lotta Olofsson på 0523 - 795 90 eller nordensark[at]nordensark.se.

Ditt fodervärdskap gör skillnad!