Bild Vietnamesisk afton 10 maj - guidad tur & middag

Vietnamesisk afton 10 maj - guidad tur & middag

Vi uppmärksammar Vietnamns unika djurliv genom att vara en del av den internationella kampanjen Vietnamazing. I Häng med på en guidad tur hos sköldpaddorna på Nordens Ark där du får lära dig mer om dessa fantastiska djur, den allvarliga situation de är i och hoppet om att rädda dem. Kvällen avslutas med en middag i vietnamesisk anda i vår hotellrestaurang.

Vietnamesisk afton
Bild Tigeryoga

Tigeryoga

Vår populära "tigeryoga" är tillbaka! Njut av ett 70 minuters yogapass tillsammans med Hrönn Björnsson. Med amurtigrarna utanför de stora glasfönstren är detta en yogaupplevelse utöver det vanliga.

Varför inte kombinera upplevelsen med en promenad i parken efteråt?

Tigeryoga
Bild Sköldpaddsyoga

Sköldpaddsyoga

Ett unikt yogapass på Nordens Ark! Omgiven av simmande sköldpaddor och det lugnande ljudet av rinnande vatten ger en harmonisk upplevelse utöver det vanliga. Efter passet ingår en mysig frukost i hotellets restaurang.

 

Sköldpaddsyoga
Bild Konferens på Nordens Ark

Konferens på Nordens Ark

Lägg er nästa konferens i en unik på Nordens Ark och njut av det bohuslänska lugnet. Passa på att promenera i parken och se djuren under pauserna.

Stiftelsen Nordens Ark arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid och er konferens hjälper oss i detta arbete.

Konferens
Bild Fest och kalas

Fest och kalas

Fyller du jämnt eller ska du gifta dig? Planerar du ett dop eller är du på jakt efter en lokal till ett studentfirande eller en fest? Nordens Ark är den perfekta stället för en lyckad tillställning. Bjud in nära och kära på kalas i vacker miljö bland djur och kultur på västkusten!

Fest & kalas

Fler upplevelser i närområdet

Bild Baka bröd på Stenugnsbageriet

Baka bröd på Stenugnsbageriet

På Lyckans vedeldade stenugnsbageri har du chansen att prova på att baka i ett riktigt bageri. En upplevelse där du tar både goda minnen, ny kunskap och bröd med dig hem.

Läs mer och boka