OBS! Viktig information för dig som besökare, klicka här >

Boende i skogen - Eremitaget och Toppstugan

Mitt i skogen, högt upp på ett berg med utsikt över Nordens Arks Ekopark, avskilt från verkligheten ligger Erimtaget och Toppstugan. Här kan du koppla av och njuta av knastret från vedkaminen och ljuset från fotogenlampan. I närheten finns en grillplats med vindskydd. 

Att fylla på energi är viktigt för både kropp och själ. Aktuell forskning visar att gröna miljöer är stressdämpande, pulssänkande och även stärkande för immunförsvaret. Vår förhoppning är att under enkla förhållanden ge dig möjlighet att ladda batterierna, fylla på med energi och komma naturen riktigt nära. I bokningen ingår tillträde till djurparken. 

Erimtaget är inrett med fyra sängplatser, utedass och en vedkamin och Toppstugan är inredd med sex sängplatser, utedass och vedkamin.

Incheckning till Eremitaget kl 14.00 och utcheckning kl 11.00 på avresedagen. För att komma till stugorna promenerar ni cirka 15 minuter på skogsstig. Medtag sängkläder (kudde och täcke finns), ficklampa, kläder efter väder, dricksvatten och matsäck. Det finns ingen elektricitet eller rinnande vatten i stugan. Du ansvarar för slutstädning av stugan.  

Boka en stuga i skogen

Stugorna ligger strax intill vår vandringsled Ekoparksleden som är cirka 4,5 kilometer lång. I närheten av stugan finner du Åbyhällen en av Bohusläns mest kända och imponerande hällristningar. 

För information: Tel 0523-795 90 eller hotell[at]nordensark.se