Menyer vid konferensen

För dig som planerar konferens här hos oss på Nordens Ark har vi en lunchmeny samt en kvällsmeny. Är ni en grupp på fler än 15 personer erbjuder vi även en trerättersmeny. För mer information kring menyerna, hör av er till [email protected].

Varför inte välja till en guidad tur i parken som avslutas med en middag i Tigerhuset? Samtidigt som ni njuter av maten smyger en tiger utanför fönstret och har er under uppsikt.

Utbudet i Nordens Arks restauranger varierar beroende på säsong och våra kockar arbetar med närproducerad mat och de bästa råvarorna från våra lokala producenter. Vi strävar efter att servera svenskt och närproducerat kött, där god djurhållning och korta transporter garanteras, samt MSC-märkt fisk för att bidra till ett uthålligt fiske. Vi är också noga med ekologiska och etiskt märkta varor av exempelvis te och kaffe, och erbjuder helt palmoljefria produkter. Detta för att inte riskera att bidra till skövling av regnskog.  

KustCharken, Fisk Idag, Dalspira, Fristorp, Inlands Bryggeri, Storskogens källa, Töllås fårgård och Klevs Gård är några av de lokala leverantörer som vi samarbetar med.