OBS! Viktig information för dig som besökare, med anledning av covid-19. Klicka här >

Helpension - Konferens på Nordens Ark

Bas

Det perfekta paketet för er som vill konferera och samtidigt göra skillnad. I paketet ingår för- och eftermiddagsfika,  lunch, middag, övernattning i dubbelrum, frukostbuffé samt inträde till djurparken.

Nivå 1

Följ med en av våra guider ut i parken!
Få det perfekta avslutet på konferensdagen. Guiden tar er med på en eftermiddagsguidning i parken som sedan avslutas med en härlig middag på hotellet. I paketet ingår även delarna i bas. 

Nivå  2

Som i nivå 1 så avslutar ni dagen med en fängslande guidning i parken, men istället för en middag i restaurangen får ni avnjuta en härlig grillbuffé hos våra tigrar eller vargar. I paketet ingår även delarna i bas och nivå 1. Gäller för grupper om minst 15 personer. 

Nivå 3

Utöver innehållet i de övre paketen så välkomnas ni här av en säsonginspirerad brunch som serveras i restaurangen och i ett inspirerande föredrag berättar en representant från ledningsgruppen hur just ni är med och gör skillnad tack vare er konferens. Gäller för grupper om minst 15 personer. 

 

Tillägg för enkelrum tillkommer. 
Konferenslokal tillkommer. Se våra lokaler här.

 

Offertförfrågan helpension

Det går också bra att kontakta oss på [email protected] eller ring 0523-795 90 knappval 2. Bokningen är öppen måndag - fredag kl 09.00-15.00. Välkomna!
Observera att hotellet är stängt på vardagar från den 5:e november till 13 februari, men större konferensgrupper (15 personer eller fler) kan boka in sig även under denna period.

Vi har flera bokningsbara guidningar och aktiviteter där ni får komma djuren nära och lära er mer om Nordens Arks bevarandearbete och djur. Det finns också gruppaktiviteter som zoocaching och tipspromenader att göra på egen hand att välja till.