OBS! Viktig information för dig som besökare, klicka här >

Helpension - Konferens på Nordens Ark

Bas

Det perfekta paketet för er som enbart vill konferera och samtidigt göra skillnad. Paketet innehåller för- och eftermiddagsfika, lunch, 3-rätters middag, övernattning i dubbelrum, frukostbuffé samt inträde till djurparken.

Nivå 1

Få det perfekta avslutet på er konferensdag. Ni möter guiden som tar er med på en eftermiddagsguidning i parken som sedan avslutas med en härlig middag på hotellet. Paketet innehåller även delarna i bas. 

Nivå  2

Som i nivå 1 så avslutar ni dagen med en fängslande guidning i parken, men istället för en middag i restaurangen får ni avnjuta en härlig grillbuffé hos våra tigrar eller vargar. Paketet innehåller även delarna i bas och nivå 1. Gäller för grupper om minst 15 personer. 

Nivå 3

Utöver innehållet i de övre paketen så välkomnas ni här av en säsonginspirerad brunch som serveras i vår restaurang och i ett inspirerande föredrag berättar en
representant från vår ledningsgrupp hur just ni är med och gör skillnad tack vare er konferens. Gäller för grupper om minst 15 personer. 

Tillägg för enkelrum tillkommer. 

Konferenslokal tillkommer

Offertförfrågan helpension

Vi har flera bokningsbara guidningar och aktiviteter där ni får komma djuren nära och lära er mer om Nordens Arks bevarandearbete och djur.