OBS! Viktig information för dig som besökare, med anledning av covid-19. Klicka här >

Dagskonferens på Nordens Ark

Bas

Det perfekta paketet för er som vill konferera och samtidigt göra skillnad. Paketet innehåller förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, entré till parken samt lämplig konferenslokal.

Nivå 1

Frukosten är det viktigaste målet på hela dagen. Starta konferensen på topp med vår uppskattade frukostbuffé. I paketet ingår frukost, lunch, eftermiddagsfika, entré till parken samt lämplig konferenslokal.

Nivå 2

Den perfekta pausen för konferensen. Följ med en av våra guider ut i parken och lär er mer om våra röda pandor, amurtigrar och manvargar.
I paketet ingår även fika, lunch, entré till djurparken samt en lämplig lokal.

Nivå 3

Få en inspirerande föreläsning om Nordens Arks viktiga arbete här hemma och ute i världen.
Ni får träffa en representant från ledningsgruppen som i ett inspirerande föredrag berättar hur ni är med och gör skillnad tack vare er konferens. I paketet ingår fika, lunch, entré till djurparken, guidning samt lämplig konferenslokal.

Våra konferenslokaler

Offertförfrågan dagkonferens

Vi har flera bokningsbara guidningar och aktiviteter där ni får komma djuren nära och lära er mer om Nordens Arks bevarandearbete och djur. Det finns också gruppaktiviteter som zoocaching och tipspromenader att göra på egen hand att välja till.

För bokning eller frågor kontakta [email protected] eller ring 0523-795 90 knappval 2. Bokningen är öppen måndag - fredag kl 09.00-15.00. Välkomna!