Nordens Arks dagkonferenspaket

Bas

Det perfekta paketet för er som enbart vill konferera och samtidigt göra skillnad. Paketet innehåller förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, entré till parken samt lämplig konferenslokal till en kostnad av 499 kr per person exkl. moms.

Nivå 1

Frukosten är det viktigaste målet på hela dagen. Starta konferensen på topp med vår mycket uppskattade frukostbuffé i restaurangen. Paketet innehåller även delarna i bas till en kostnad av 589 kr per person exkl. moms. 

Nivå 2

Utöver vårt baspaket och nivå 1 så får ni i detta paket den perfekta pausen i er konferens. Följ med en av våra guider ut i parken och lär er mer om våra röda pandor,
amurtigrar och manvargar, till en kostnad av 649 kr per person exkl. moms.

Nivå 3

Utöver innehållet i de övre paketen så får ni träffa en representant från vår ledningsgrupp som i ett inspirerande föredrag berättar hur ni är med och gör skillnad tack vare er konferens, till en kostnad av 749 kr per person exkl. moms.

Tillägg för konferenslokalen Tigerhuset är 1500 SEK per dag exkl. moms.

Offertförfrågan dagkonferens

Vi har flera bokningsbara guidningar och aktiviteter där ni får komma djuren nära och lära er mer om Nordens Arks bevarandearbete och djur.

För frågor kontakta bokning [email protected]  eller ring 0523-795 90 knappval 2. Bokningen är öppen måndag - fredag kl 09.00-15.00. Välkomna!