OBS! Se mer information ang. våra öppettider i rådande Covid-19 situation. Mer info >

Mat & dryck i parken

Under rådande omständigheter är våra restauranglokaler stängda, men restaurangen erbjuder lunch och fika som take away i luckorna vid hotellet. Ta en titt i kalendariet så ser du vad vi serverar idag.

Det går förstås också bra att ta med egen lunch och fika att avnjuta utomhus. Bänkar och bord finns vid Lekplatsen vid entrén, utanför Varghuset, utanför hotellet, vid Lantgården och på tigerbryggan.

Du är mer än välkommen att använda grillen på lekplatsen vid parkentrén och vid Lantgårdens lekplats. Ta med kol eller engångsgrill. Grillning är inte tillåten på andra än dessa anvisade platser.

Välkommen!


Varför inte köpa en fikakasse att ta med ut i vårvädret?


Maten på Nordens Ark

Utbudet i Nordens Arks restauranger varierar beroende på säsong och våra kockar arbetar med närproducerad mat och de bästa råvarorna från våra lokala producenter. Vi strävar efter att servera svenskt och närproducerat kött, där god djurhållning och korta transporter garanteras, samt MSC-märkt fisk för att bidra till ett uthålligt fiske. Vi är också noga med ekologiska och etiskt märkta varor av exempelvis te och kaffe, och erbjuder helt palmoljefria produkter. Detta för att inte riskera att bidra till skövling av regnskog.  

KustCharken, Fisk Idag, Dalspira, Hoffrekullen, Wideum Gård, Fristorp, Inlands Bryggeri och Klevs Gård är några av de lokala leverantörer som vi samarbetar med. 

Stora delar av vår mat är gluten och laktosfritt. 

Är du intresserad av att boka middag för ett sällskap, kalas eller bröllop är du välkommen att kontakta oss på 0523-795 46 eller bokning[at]nordensark.se.