Välkommen till bords

Hotellets café och restaurang: 10.00 - 17.00, dagens lunch 11.30 - 15.00.

Utbudet i Nordens Arks restauranger varierar beroende på säsong och våra kockar arbetar med närproducerad mat och de bästa råvarorna från våra lokala producenter. Vi strävar efter att servera svenskt och närproducerat kött, där god djurhållning och korta transporter garanteras, samt MSC-märkt fisk för att bidra till ett uthålligt fiske. Vi är också noga med ekologiska och etiskt märkta varor av exempelvis te och kaffe, och erbjuder helt palmoljefria produkter. Detta för att inte riskera att bidra till skövling av regnskog.  

KustCharken, Fisk Idag, Dalspira, Hoffrekullen, Wideum Gård, Fristorp, Inlands Bryggeri och Klevs Gård är några av de lokala leverantörer som vi samarbetar med. 

Stora delar av vår mat är gluten och laktosfritt. 

Är du intresserad av att boka middag för ett sällskap, kalas eller bröllop är du välkommen att kontakta oss på 0523-795 46 eller bokning[at]nordensark.se.

After Park

After Park på Nordens Ark, buffé och ett glas vin eller öl för 179 kr. När: 26 april, 31 maj, 30 augusti, 27 september, 25 oktober och 6 december. 

Puben

Sista lördagen i månaden är serveras pubmeny mellan 15.00 - 19.00.

Medhavd mat eller fika?

Medhavd mat går bra att äta i Varghuset förutsatt att det inte sker någon servering där. Grillning är inte tillåten inne i parken. Däremot är du mer än välkommen att använda grillen på lekplatsen vid parkentrén och vid Lantgårdens lekplats. Ta med kol eller engångsgrill.